top of page

TEČAJI JOGE

dgr-3384.jpg

Joga 1

Program Joga 1 je namenjen začetnikom in tistim, ki si želijo bolj blagega ter počasnega pristopa k jogi. Naučili se boste osnovnih principov varnega in pravilnega gibanja, dihanja ter izvajanja jogijskih položajev (asan). Poudarek je na rednem izvajanju globoke jogijske sprostitve ob koncu ure joge. Spoznali boste tudi osnove principe joga psihologije in filozofije, ki jo lahko uporabljate v vsakodnevnem življenju.

Joga 1-2

Joga 1-2

Ta program je namenjen začetnikom in tistim, ki že poznajo osnove joge in si želijo več izzivov za svoje fizično telo. Osredotočali se bomo na razvijanje moči in fleksibilnosti v vseh osnovnih položajih. Poleg tega boste spoznali tudi dihalne in sprostitvene tehnike ter osnove meditacije.

dgr-3521.jpg

Joga 2

Poleg variacij osnovnih položajev in tehnik joge bomo spoznali fizično in energetsko zahtevnejšo prakso asan, pranajame in meditacije ter krajše predstavitve različnih konceptov joga psihologije in filozofije. Program je namenjen tistim, ki so predhodno vsaj eno leto redno izvajali hatha jogo s primerno usposobljenim učiteljem.

devi0781.jpg

Joga 3

Program Joga 3 je fizično in notranje najzahtevnejši program pri nas. Poleg ponavljanja osnovnih tehnik joge se boste učili sofisticiranih in najtežjih joga asan, muder, band. Spoznali boste osnovna sporočila jogijskih tekstov, kot so Joga sutre, Bhagavad gita, Upanišade, ter klasične hatha joga tekste kot so Hatha joga pradipika, Gheranda Samhita in Šiva Samhita. V ta program se lahko vključite le s predhodnim dovoljenjem učitelja! Vsaka ura je drugačna in poglobljena.

bottom of page