top of page

TEČAJI PILATESA

Več o vadbi s Céline si preberite na njeni spletni strani: www.pilatesljubljana.si

dgr-3336.jpg

Pilates na blazinah

Vadba pilatesa na blazinah je najbolj popularen način izvajanja pilates vaj. Na ta način v prijetni in sproščeni družbi okrepite in raztezate svoje telo. Pilates na blazinah je namenjen vsem - od začetnika do napredovalca. Med uro se osredotočamo na vse velike mišične skupine. Vaje izvajamo v različnih položajih, včasih tudi s pomočjo pripomočkov, kot so pilates žogice, valji, pilates krogi in elastični trakovi. V posamezni skupini je največ 8 oseb. Ob prvem obisku boste izpolnili tudi osebni vprašalnik, v katerem boste opisali svoje potencialne težave, saj bomo učitelji na ta način lažje prilagodili vadbo vsakemu posamezniku.

dgr-2882.jpg

Pilates + RELAX

Ta vadba je idealna kombinacija za osebe, ki si želijo okrepiti svojo telo, hkrati pa si želijo tudi globinske sprostitve. 
Ob koncu pilates vadbe na blazinah, ki vključuje vaje za vse velike mišične skupine telesa,  bomo telo in um sprostili z regenerativnim položajem, ki izhaja iz metode Relax and Renew, ali s sprostilno dihalno tehniko.

 

(traja 70 minut)

Studio class / Krožna vadba na napravah

Semi-individualna vadba pilatesa

Če si želite vadbo, ki bo bolj prilagojena prav vam, hkrati pa bi želeli vaditi v družbi partnerja/ke ali najboljše prijateljice, potem je semi-individualna vadba kot nalašč za vas. Vsak udeleženec izvaja izbor vaj, ki so zanj najbolj koristne. Ura poteka v pilates studiu na različnih pilates napravah - reformer, tower, chair, arc, barrel in orbit.

Individualna vadba pilatesa

Individualna vadba pilatesa

Ta vadba je namenjena osebam, ki želijo izkoristiti kar največji učinek pilates metode. Individualna vadba je odličen pristop tako za začetnike kot tudi za najbolj izkušene osebe. Pred začetkom vadbe skupaj z učiteljico določite svoje cilje in želje. Prva ura vključuje podrobno analizo vašega telesnega stanja, saj lahko le tako sestavimo najboljši program posebej in izključno za vas. Z rednimi individualnimi urami zelo hitro vplivate na moč in gibljivost svojega telesa. Ure potekajo na pilates napravah: reformer, tower, chair, arc, barrel in orbit ter na Core Align.

bottom of page